973476200   

Español Catalan

Empresa

QUI SOM?

Maquinària Agrícola Solsona i Agrotec Motor Tàrrega- han sumat forces per crear una empresa que generarà noves sinergies i permetrà donar una atenció excel·lent als clients de la zona. Gràcies a l’extensa experiència, l’alt grau d’especialització i un equip amb demostrada competència, aquest nou camí assegurarà un tracte més professional, si pot, sense perdre la proximitat amb els agricultors, ramaders i empreses de serveis de la zona.

La nova societat, anomenada Agrotec Solsona, tindrà la responsabilitat comercial i de servei de tota la gamma de New Holland a la província de Lleida (tractors, implements i recol·lecció al complet), així com recol·lectores i embaladores a la província d’Osca.


Agrotec Motor Tàrrega

Agrotec Motor Tàrrega neix l’octubre del 2020 com a distribuïdor oficial New Holland a la província de Lleida i part d’Osca, amb l’objectiu de construït un gran equip humà i oferir un servei especialitzat en maquinària agrícola i orientat cap a l’excel·lència.

Agrotec Motor Tàrrega forma part del grup Motor Tàrrega, referent des de fa més de 50 anys del vehicle industrial a Catalunya. Actualment Motor Tàrrega està format per aproximadament 300 persones agrupades en 6 empreses fidels als principis d’oferir un servei de qualitat, ràpid i eficaç.


Maquinària Agrícola Solsona

Maquinària Agrícola Solsona va iniciar les seves activitats comercials representant la marca New Holland l’any 1982. Ofereix un servei proper i professional a les seves delegacions a Sanaüja i Fondarella des d’on dona servei a tota la zona de Lleida i Osca.

Gràcies al seu gran equip tècnic, format per persones amb una dilatada experiència en el sector i especialment en la recol·lecció, Maquinària Agrícola Solsona juntament amb New Holland, es considera el tàndem perfecte perquè agricultors i ramaders puguin afrontar amb èxit cada campanya.

New Holland
Gaspardo
Maschio
Ind. David
Gil
Virkar