973476200   

Español Catalan

New Holland continua desenvolupant la seva xarxa...

New Holland continua desenvolupant la seva xarxa de distribució i anuncia un nou concessionari a la zona nord-est. Font: Agrotec solsona

New Holland continua desenvolupant la seva xarxa de distribució i anuncia un nou concessionari a la zona nord-est.

05-06-2024

Apostant per la millora continua del servei i l’atenció al client. S’uneixen dos concessionaris amb una contrastada experiència en el sector, sent, a més a més empreses referents en la seva regió.

New Holland, dins de la seva estratègia de desenvolupament de la xarxa, anuncia la fusió de dos grans concessionaris amb la prioritat de proporcionar el millor servei als seus clients. Des del passat 3 de juny, dos dels millors concessionaris de la xarxa New Holland – Maquinària Agrícola Solsona i Agrotec Motor Tàrrega- han sumat forces per crear una empresa que generarà noves sinergies i permetrà donar una atenció excel·lent als clients de la zona. Gràcies a l’extensa experiència, l’alt grau d’especialització i un equip amb demostrada competència, aquest nou camí assegurarà un tracte més professional, si pot, sense perdre la proximitat amb els agricultors, ramaders i empreses de serveis de la zona.

La nova societat, anomenada Agrotec Solsona, tindrà la responsabilitat comercial i de servei de tota la gamma de New Holland a la província de Lleida (tractors, implements i recol·lecció al complet), així com recol·lectores i embaladores a la província d’Osca. La nova societat, anomenada Agrotec Solsona, tindrà la responsabilitat comercial i de servei de tota la gamma de New Holland a la província de Lleida (tractors, implements i recol·lecció al complet), així com recol·lectores i embaladores a la província d’Osca. 

Per Francesco Zazzetta, director de negocis de New Holland per la península Ibèrica, “La nova empresa aconsegueix que siguem més forts que mai a la zona i aprofita l’enorme experiència de dos grans concessionaris per crear una entitat més solvent, capaç i amb els recursos necessaris per buscar l’excel·lència en tots els àmbits del negoci. Confiem plenament que aquest nou projecte serà un èxit rotund i ens permetrà créixer i millorar en una regió que compta amb una llarga tradició agrícola i ramadera.

 

Agrotec Motor Tàrrega

Agrotec Motor Tàrrega neix l’octubre del 2020 com a distribuïdor oficial New Holland a la província de Lleida i part d’Osca, amb l’objectiu de construït un gran equip humà i oferir un servei especialitzat en maquinària agrícola i orientat cap a l’excel·lència.

Agrotec Motor Tàrrega forma part del grup Motor Tàrrega, referent des de fa més de 50 anys del vehicle industrial a Catalunya. Actualment Motor Tàrrega està format per aproximadament 300 persones agrupades en 6 empreses fidels als principis d’oferir un servei de qualitat, ràpid i eficaç.

Segons el seu director general Xavi Esteve: “Agrotec Solsona neix des de la perspectiva d’aportar més valor als nostres clients, en molts casos coincidents, i això ens permetrà ser més eficients. Es tracta d’un projecte que ens permet millorar des del primer moment, però també suposa crear les bases per poder créixer en un futur pròxim.”


Maquinària Agrícola Solsona

Maquinària Agrícola Solsona va iniciar les seves activitats comercials representant la marca New Holland l’any 1982. Ofereix un servei proper i professional a les seves delegacions a Sanaüja i Fondarella des d’on dona servei a tota la zona de Lleida i Osca.

Gràcies al seu gran equip tècnic, format per persones amb una dilatada experiència en el sector i especialment en la recol·lecció, Maquinària Agrícola Solsona juntament amb New Holland, es considera el tàndem perfecte perquè agricultors i ramaders puguin afrontar amb èxit cada campanya.

Jordi Solsona, director general d’aquest nou projecte, afegeix: “Agrotec Solsona neix amb dos eixos estratègics: l’excel·lència en el servei i l’ambició de creixement. Creiem que és un projecte fàcil d’executar: encaixen els territoris en els quals estem, les marques que gestionem, el nostre àmbit d’especialització i, sobretot, encaixen les persones.” 

New Holland
Gaspardo
Maschio
Ind. David
Gil
Virkar